Nespresso Palermo Kazaar - унікальна інтенсивна кава в капсулах з високим вмістом робусти, водночас сиропоподібна, деревна, пряна, увінчана особливо темною та густою кремою.
Інтенсивність Kazaar походить від суміші чотирьох сміливих сортів кави, відображая мультикультурну спадщину Палермо. Це прибережне місто, розташоване на перехресті трьох континентів, протягом століть формувалося під впливом арабської, візантійської та іспанської культур. Щоб забезпечити сиру силу, майстри обрали немиту робусту, яка домінує в кавових сумішах півдня Італії та пропонує Kazaar вишукані ароматичні ноти та кремову текстуру. Натомість латиноамериканська арабіка надає Kazaar природної солодкості.
Щоб розкрити якості кожної кави в купажі Kazaar, кавові зерна обсмажують окремо. Більшість сортів арабіки та робусти піддаються інтенсивному обсмажуванню для розвитку гіркоти та міцності. Немиту робусту обсмажують легше та недовго, щоб відчути її найвитонченіші ароматні ноти.
Скуштуйте сміливу гірчинку та перцеві аромати, які вириваються з густого, сиропоподібного тіла цієї кави. Арабіка та робуста ідеально балансують у цьому еспресо, що відображає прибережне життя та багату історію Палермо. Посидьте на сонці та насолодіться Kazaar на терасі, милуючись красою міста.
Спробуйте Kazaar з молоком - його смілива гірчинка та підсмажений смак прикрашені гармонійною ароматною нотою шоколаду та карамелі, коли ви додаєте молочну піну для створення Espresso Macchiato Kazaar.
- Вид кавових зерен: Робуста / мита Робуста
- Регіон походження: Африка, Азія
- Вид кавових зерен: Арабіка
- Регіон походження: Південна Америка
- Ароматичний профіль: виключно інтенсивний, сиропоподібний
- Ароматичні ноти: деревні, пряні
- Інтенсивність: 12 з 13
- Кислотність: 1 з 5
- Гіркота: 5 з 5
- Тіло (відчуття щільності, насиченості): 5 з 5
- Рівень обсмаження: 5 з 5
- Розмір чашки: Ристрето, Еспресо (40 мл)
- Склад: 100% натуральна смажена мелена кава
- Країна виробництва: Швейцарія
- Вага нетто (1 капсула кави) - 6 г